Mit gondol, melyik autótípus sofőrjei a legagresszívabbak?

Legalábbis egy brit felmérés szerint.

Egy országos felmérés szerint a BMW-sofőröket választották a legdurvább autósoknak Nagy-Britannia útjain, őket követik az Audi-tulajdonosok – írja a napi.hu.

A megkérdezettek fele szerint a BMW-sek a legkellemetlenebb vezetők, míg az Audi-sofőrök a szavazatok 28 százalékát szerezték meg ebben a kategóriában. A negatív listán őket követik a Mercedes-Benz, a Land Rover és a Porsche tulajdonosok.

A britek a legudvariasabbnak a Ford, a Kia, a Toyota és a Nissan-sofőröket tartják.

A GoShorty személygépkocsi- és kisteherautó-biztosító 2000 ember körében végzett reprezentatív felmérése szerint a legnagyobb valószínűséggel a BMW-t vezetőkre jellemző, hogy az elválasztó sávon haladnak, vagy büntetőfékeznek. Ők azok a sofőrök is, akik a leggyakrabban dudálnak valakire, mert túl lassan megy vagy késve indul el a zöld lámpánál.

A BMW-sek mutatják a legtöbbször a középső ujjukat a többiekre, és a felmérés szerint ők állnak azon lista élén is, akik jellemzően nem állnak meg segíteni a bajba jutott autósoknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek