Mit kerestek a büntetés-végrehajtás autói a szombathelyi Honvéd téren?

Erre a válaszra nem számítottunk.

„A szerkesztőséggel szembeni épület tele van büntetés-végrehajtásos emberrel. Van két furgon is.”

Hétfőn délután ezt az üzenetet kaptuk egyik olvasónktól, majd utána érkezett egy fotó is.

És persze mi is megnéztük a helyszínt. A többek között a kereskedelmi és a iparkamarának helyet adó 11-es huszár úti épület előtt valóban ott voltak a BV-autók és dolgozók, de drámai akciónak nem volt nyoma.

olvasó

De azért elküldtük kérdéseinket szombathelyi börtönnek.

„Nem történt rendkívüli esemény” – tudtuk meg a Nagy Ildikótól, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet sajtóreferensétől.

Az autók azért voltak a helyszínen, mert "a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Honvéd téri székházának felújításán szabadságvesztésüket a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben töltő fogvatartottak is dolgoznak".

A kamara és a büntetés-végrehajtási intézet együttműködéséről a jövő héten tartanak sajtótájékoztatót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet