Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Törölte Facebook-profilját Sátory Károly, a szombathelyi buszváró lebontásán örvendő fideszes képviselő

Rengeteg támadást, negatív posztot kapott, ez lehet az oka. De az internet nem felejt.

A mai nap nagyrészt egy színes buszváróról szólt Szombathelyen. Reggel a Kétfarkú Kutyapárt posztolta ki a Facebookra Lebontották a kétfarkúak színes buszváróját Szombathelyen az éjjel 2019. June 25. 09:57 , hogy a tavasszal felépített, színes buszvárójukat ismeretlenek leszerelték és eltüntették a víztorony mellől. Pedig a buszváró megmaradását a városi közgyűlés is támogatta, és elindították már az engedélyezési eljárását is.

Szilágyi József (telefonos fotó)

A buszváró sorsa estére rendeződött, hiszen megtalálták azt mintegy száz méterre egy épület mögött, aztán délután a kétfarkúak és segítőik újra felállították Egyre nagyobb a botrány a kétfarkúak lerombolt szombathelyi buszmegállója körül 2019. June 25. 18:36 eredeti helyén.

Sátory Károly
Kovács Dávid
A körzet képviselője, Sátory Károly azonban gyorsan leleplezte magát, azt írta Facebook-posztjában, hogy üdvözli a

lelkes civilek

akcióját. A posztot mi is betettük délután készült helyszíni riportunkba Egyre nagyobb a botrány a kétfarkúak lerombolt szombathelyi buszmegállója körül 2019. June 25. 18:36 . Nemrég aztán azzal szembesültünk, hogy a cikkbe ágyazott poszt eltűnt, helyén ez látható:
Forrás: Facebook

Aztán hiába kerestük Sátory profilját a Facebookon, az egyszerűen eltűnt. Vagyis kitörölte.

Ennek az lehet az oka, hogy a buszváró lebontásán örvendő posztjához több száz, néha erősen fogalmazó, kritikus komment és támadás érkezett. Az internet azonban nem felejt, a kommentek ide kattintva olvasahtók.

A mai nap tehát annyi, hogy lebontották a kétfarkúak buszváróját, amit estére vissza is építettek. Sátory Károly ellen viszont népharag bontakozott ki, profilját is törölnie kellett.

Sátory Károly - Magyar Kétfarkú Kutyapárt 0:1

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra