A hófogó rács ejtett fogságba egy nagy molinót Szombathelyen

A Március 15. téren történt az eset, a molinó hiába próbált szabadulni.

Furcsa képre figyeltem fel csütörtök reggel a szombathelyi Március 15. téren. A volt SZTK épületével szemben, a tér túloldalán valami nagy ponyvaszerű lobogott a háromemeletes épület tetején.

Március 15. tér molinó
Ott fent, középen
Mészáros D. Zsolt

Messziről nehéz volt megállapítani mit is látunk, az tűnt valószínnek, hogy a szél egy fóliadarabot vitt fel a tetőre, ami aztán ott megakadt.

Fotósunk teleobjektívvel közelebb tudta hozni a képet:

Március 15. tér molinó
Közelebbről
Mészáros D. Zsolt

Kiderült, hogy ez egy reklámmolinó, ami rögzítve van, és elvileg a ház fala előtt lóg a mélybe. A szél aztán felcsapta a tetőre, és ott megakadt a hófogó rácsban.

Március 15. tér molinó
Még közelebbről
Mészáros D. Zsolt

És most ott lobog, próbál kiszabadulni de egyelőre kevés az esélye. A rács stabilan tartja.

Reméljük, hamarosan kiszabadul.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű