Lehullt a lepel Donáth Annáról

A Momentum szerint ő az, aki új útra vezethet minket.

Donáth Annát, a Momentum EP-képviselőjét rejti a párt január közepén megjelent plakátjain látható sziluett A Momentum egy sziluettel sejteti, kinek kellene vezetni az országot January 17. 16:52 - jelentette be a párt pénteken. Azt is közölték, hogy indul a plakátkampány második fordulója.

Momentum, óriásplakát
Facebook

"Ki vezethet új útra minket?" - tette fel a kérdést a plakátokon a Momentum, ahol a gázáremelésre, a drágulásra és a tanárhiányra is felhívták a figyelmet.

Donáth Anna
Malatinszky Dávid

A sziluett egy női alakot takart, így már sejteni lehetett, hogy Donáth Annáról van szó, aki nemrég tért vissza szülési szabadságáról. Már korábban is érzékelhető volt, hogy a Momentum komolyabb feladatokat szán Donáth Annának, minimum azt, hogy ő lesz a párt arca.

Donáth Annával közel egy éve készítettünk interjút Donáth Anna: A politika általában adok-kapok, hiszti, veszekedés 2022. February 10. 12:00 , szombathelyi látogatása közben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet