Most meg egy villanyoszlop ugrott bele egy szombathelyi épülő kerékpárútba

Mindez a vadiúj Berzsenyi térnél történik.

Úgy látszik, nem vigyázunk eléggé az épülő kerékpárútjainkra Szombathelyen. Volt, ahol éppen hogy félrenéztünk, és máris egy lakóház ugrott bele az útba Épülő kerékpárút elé ugrott egy négyemeletes ház Szombathelyen 2015. June 06. 12:37 , és volt, ahol derékszöget vett A Körmendi úton is kibabrálnak a bringásokkal? 2015. July 18. 16:57 a drótszamár-sztráda - most pedig egy villanyoszlop nőtt ki az épülő útból.

Épülő kerékpárút a Hollán Ernő utcában
Épülő kerékpárút a Hollán Ernő utcában
Bonyhádi Zoltán

A fotót tegnap délután készítettük a 900 millió forintból épülő térnél. Úgy tudjuk, a hibát már észlelték az építők, amikor a térkövek a helyükre kerültek. A tanakodás pedig megkezdődött, hogy akkor most, hogyan is javítsák ki a bakit. Mert úgy informáltak minket, hogy ez azért nem fog így maradni...

Épülő kerékpárút a Hollán Ernő utcában
Hát igen, ez bizony az útból nőtt ki
Bonyhádi Zoltán

Mivel az útnak egyenesnek kell maradnia - szögezzük le: szigorúan csak elviekben - így valószínűleg a kandelábert fogják áthelyezni. Mindenesetre ígérjük, mi figyelni fogjuk a tér és az út sorsát!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet