A Körmendi úton is kibabrálnak a bringásokkal?

Olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy az új szombathelyi bicikliút egy másik szakasza is szóra érdemes, hát megnéztük.

Hosszú idő után újra a Szent Gellért utcáig ér majd a Körmendi úti bicikliút Csúsznak a szombathelyi bicikliutak 2015. May 18. 15:40 , amelyet még az egykori Citroen autószalon és az üzletsorok építése miatt rövidítettek le. Ez minden irónia nélkül piszok jó dolog, őszintén örülhetünk neki.

Kerékpárút a Körmendi úton
Nézegessen képeket!
Bonyhádi Zoltán

Tünde nevű olvasónk szólt, hogy szerinte viszont nem egészen van rendben, ahogy az új szakaszt a régivel összekötötték. A kivitelezők (és minden bizonnyal a tervezők szerint is)

két egyenes közt a legrövidebb út egy szűk S-kanyar.

Régi és új kerékpárút csatlakozása a Körmendi úton
Így csatlakozik a régi az újhoz, kattintson!
BZ

Hát jó, biztos odaképzeltek egy fát, amit nem akartak kivágni Győztek a szombathelyi lakók, életben maradhatnak a Szent Gellért utcai fák 2015. June 22. 20:28 .

Ez nyilván nem egy akkora blama, mint a Diófa Épülő kerékpárút elé ugrott egy négyemeletes ház Szombathelyen 2015. June 06. 12:37 utcai Ilyen lett a Diófa utcai bicikliút: ==≈==≈== 2015. July 03. 08:02 tragikomédia Felmarták a világhírű Diófa utcai bicikliút friss festését 2015. July 10. 14:44 , de mégis, Ön mit gondol erről az egészről?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód