Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Körmendi úton is kibabrálnak a bringásokkal?

Olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy az új szombathelyi bicikliút egy másik szakasza is szóra érdemes, hát megnéztük.

Hosszú idő után újra a Szent Gellért utcáig ér majd a Körmendi úti bicikliút Csúsznak a szombathelyi bicikliutak 2015. May 18. 15:40 , amelyet még az egykori Citroen autószalon és az üzletsorok építése miatt rövidítettek le. Ez minden irónia nélkül piszok jó dolog, őszintén örülhetünk neki.

Kerékpárút a Körmendi úton
Nézegessen képeket!
Bonyhádi Zoltán

Tünde nevű olvasónk szólt, hogy szerinte viszont nem egészen van rendben, ahogy az új szakaszt a régivel összekötötték. A kivitelezők (és minden bizonnyal a tervezők szerint is)

két egyenes közt a legrövidebb út egy szűk S-kanyar.

Régi és új kerékpárút csatlakozása a Körmendi úton
Így csatlakozik a régi az újhoz, kattintson!
BZ

Hát jó, biztos odaképzeltek egy fát, amit nem akartak kivágni Győztek a szombathelyi lakók, életben maradhatnak a Szent Gellért utcai fák 2015. June 22. 20:28 .

Ez nyilván nem egy akkora blama, mint a Diófa Épülő kerékpárút elé ugrott egy négyemeletes ház Szombathelyen 2015. June 06. 12:37 utcai Ilyen lett a Diófa utcai bicikliút: ==≈==≈== 2015. July 03. 08:02 tragikomédia Felmarták a világhírű Diófa utcai bicikliút friss festését 2015. July 10. 14:44 , de mégis, Ön mit gondol erről az egészről?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra