Moszkva békét köt, ha Ukrajna behódol

Például az orosznak kellene a hivatalos nyelvnek lennie Ukrajnában.

Mihail Galuzin orosz külügyminiszter-helyettes az orosz állami hírügynökségnek adott interjújában sorolta fel az orosz vezetés Kijevvel szemben támasztott követelményeit, mi mindent kérnek azért, hogy befejezzék Ukrajna támadását - írja a napi.hu.

Így Ukrajnának többek között:

- fel kellene adnia területeinek egy részét;

- el kellene ismernie az oroszt Ukrajna hivatalos nyelveként;

- valamint Ukrajnának a NATO-hoz és az unióhoz való csatlakozási terveiről is le kellene mondania.

A miniszterhelyettes azt is hozzátette, hogy a „konfliktus megoldása" érdekében Ukrajnának mindenekelőtt fel kellene hagynia az ellenségeskedéssel, a nyugati országoknak pedig azonnal fel kellene hagyniuk az ukránoknak biztosított fegyverszállítmányokkal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek