Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Müller Cecília aggódni látszik: növekszik a kórházban ápoltak aránya az igazolt fertőzöttekhez képest

Ez pedig nem kedvező - ismerte el az országos tisztifőorvos az operatív törzs szerdai tájékoztatóján.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Müller Cecília ennek kapcsán megjegyezte, hogy a kórházban kezeltek állapota súlyos vagy közép-súlyos. A hvg.hu beszámolója szerint elmondta, hogy nem tervezik a maszkviselés kötelező tételét sem az edzőtermekben, sem a szabadban. Arra is felhívta a figyelmet, hogy fürdőkbe csakis egészségesek menjenek, és ne töltsenek túl sok időt az öltözőkben.

Arra is kitért, hogy jelenleg 30 óvodában és hat iskolában rendkívüli szünet, illetve 130 osztályban és 4 iskolában digitális munkarend van érvényben. Kérte az általános higiénés szabályok betartását, és jelezte hogy október 1-jétől elindul az iskolai hőmérőzés.

Az idősek világnapja alkalmából tanácsokat adott az időseknek: ne legyenek túl sokáig közösségi helyiségekben, tartsák a távolságot, otthon gyakran szellőztessenek, mossanak kezet, fertőtlenítsenek - ha el tudják látni magukat. Legyen otthon náluk háztartási kesztyű, és vírusölő fertőtlenítő szer.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra