Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mutatjuk, hogyan lehet nevezni az „Év szombathelyi ápolója” díjra

Közzétette az önkormányzat a felhívást.

Mint arról hétfőn beszámoltunk, „Év szombathelyi ápolója” díjjal jutalmazzák a járványban kimagaslóan teljesítőket May 31. 10:33 „Év szombathelyi ápolója” díjjal jutalmazzák a járványban kimagaslóan teljesítőket Szombathelyen. A kitüntetést azok kaphatják meg, akik Szombathelyen működő egészségügyi vagy szociális intézménynél ápolóként dolgoznak, és a veszélyhelyzet alatt kiemelkedő szakmai és emberi hozzáállásukkal erre érdemessé váltak.

A kitüntetés adományozására egyébként bárki javaslatot tehet június 20-ig, aki Szombathely közigazgatási területén életvitelszerűen tartózkodik, vagy 2020. március 11-ét követő időszakban életvitelszerűen tartózkodott.

A jelöléseket postai úton (Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.) vagy a polgarmester_KUKAC_szombathely_PONT_hu címre elektronikusan várják, az alábbi feltételekkel:

 • a javaslattevő nevét, lakcímét vagy elektronikus levélcímét, telefonszámát,
 • a kitüntetésre javasolt személy nevét, munkahelyét, amennyiben rendelkezésre áll telefonszámát, elektronikus levélcímét,
 • annak indokolását, hogy a javasolt személy mivel érdemelte ki a kitüntetés adományozását,
 • ki kell tölteni az adatkezeléshez történő hozzájárulást, amit itt lehet letölteni.
 • A kitüntetést hárman kapják meg, egyszeri alkalommal, a díjjal járó jutalom összege személyenként 130.000 Ft. Arról pedig, hogy ki lesz ez a három személy, a közgyűlés dönt. A díjakat július 1-jén, a Semmelweis-napon adják át, a javasolt személy esetleges halála után pedig posztumuszként is adományozható.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos

  Tovább az oldalra