Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy károkat okozott az erős szél Vas megyében

Vas megye több pontján is gondot okozott a nagy erejű szél a hétfői napon. Volt, ahol tetőlemezeket bontott meg, faágakat tört le vagy homlokzatot bontott meg a viharos szél. Összesen tíz esetben volt szükség a Vas megyei tűzoltó egységek segítségére – közölte a katasztrófavédelem.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Körmenden, a Rákóczi utcában egy társasház tetőszerkezetén a bádoglemezt bontotta meg, amelyet a körmendi hivatásos tűzoltók létrás tűzoltó gépjármű segítségével a tetőre feljutottak, a tetőelemeket rögzítették.

Tizenöt méter magas kőrisfa ága esett rá egy szigetelt telefonvezetékre Nagygeresden, a Petőfi Sándor utcában. A répcelaki önkormányzati tűzoltók magassági ágazóval a fát eltávolították.

Társasház oldalfaláról hullott a vakolat Szombathelyen, a Vörösmarty Mihály utcában. A szombathelyi hivatásos tűzoltók magasból mentő tűzoltó gépjármű segítségével a magasba feljutottak, a meglazult vakolatdarabokat eltávolították, majd a járdaszakaszt kordonszalaggal elkerítették.

Vakolat hullott egy szombathelyi társasházról
Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Körmenden, a Bartók Béla lakótelepen több faág lógott a magasba, veszélyeztetve a forgalmat. A körmendi hivatásos tűzoltók magasból mentő tűzoltó gépjármű segítségével a faágakat a magasból eltávolították.

Sárváron, a Széchenyi István utcában egy parkoló személygépjárműre esett egy letört faág, amit a sárvári hivatásos tűzoltók távolították el.

Családi ház kerítésére dőlt rá egy fa Répcelakon a Kőris utcában. A répcelaki önkormányzati tűzoltók két darab motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták, majd eltávolították.

Fakidőlés Szombathelyen
Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Szombathelyen, a Király utcában egy öles fa dőlt neki egy másik fának. A szombathelyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fát eltávolították, majd feldarabolták.

Családi ház kerítésére és járdára dőlt egy hét méter magas cseresznyefa Répcelakon, az Avar utcában. A répcelaki önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták.

Egy öles fa lombkoronája tört le és egy parkoló autóra esett Körmenden, a Németh Mária úton. A körmendi hivatásos tűzoltók a fát kéziszerszámok segítségével eltávolították.

Daraboshegyen, a Fő utcában a szomszéd házra dőlt egy fa, ezt a körmendi hivatásos tűzoltók távolították el.

Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés