Napi két litert lehet tankolni az egyik soproni benzinkútnál

Már Sopronban is van olyan üzemanyagtöltő állomás, ahol nagy mértékben korlátozták a hatósági áron kiadható üzemanyag mennyiségét.

A Cyberpress vette észre, hogy a soproni Family Centerben lévő magán benzinkút közösségi oldalán hívja fel a figyelmet, hogy hatósági áras 95 benzinből és B7 gázolajból 1 rendszámra 1 napra maximum 2 litert tudnak kiadni. Céges ügyfelek piaci áron korlátozás nélkül tankolhatnak mindkét termékből.

Ez a benzinkút is azok közé tartozik, ahova a MOL a november 21-i héttől nem szállít ársapkás üzemanyagot. A helyi vállalkozás profilja a minőségi osztrák üzemanyagokra épül, azt pedig piaci áron tudják beszerezni Ausztriából.

A cikk laptársunknál, az Enyugaton jelent meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet