Ne feledjétek, kedd este Anima-koncert Szombathelyen

A zenekar 20 órakor kezd a Végállomás Klubban.

Ha eddig nem sikerült eldönteni, hogyan mozogjátok le a karácsonyi bejgliket, akkor segítünk.

Ma (december 27., kedd) este 8-kor a szombathelyi Végállomás Klubban adja szokásos év végi koncertjét a Anima Sound System.

A zenekar két énekesnővel, Prieger Fannival és a Makámból ismert Magyar Borival érkezik, hogy ismét felforrósítsák a táncparkett és a szombathelyi éjszakát. Fannit nem kell bemutatnunk és Bori sem annyira új, hiszen a sokoldalú énekesnő már közel egy éve fellép a zenekarral.

Anima Sound System

A műsor gerincét most is az ismert Anima-slágerek adják, elhangzik majd a 68 a Hajnal volt, Csinálj gyereket, de játsszák az újabb dalokat is. Ez utóbbiak között mindenképpen ott lesz az Öltöztessél fehérbe, aminek a klipje szép karriert futott be Karácsony után egy klasszikus, de trendi koncertet ad az Anima Szombathelyen, régi és új slágerekkel 2022. December 14. 15:02 az idén.

A koncert előtt és után Urban Vinyl és Dj Palotai táncoltat.

Az Anima Sound System - melyet az első hazai elektronikus tánczenekarnak is tekinthetünk - 1993-ban alakult Szombathelyen, így jövőre ünnepli 30. születésnapját.

A formáció pályafutását alig kell valakinek bemutatni: külföldi turnék, világsztárokkal való együttműködések, számtalan emblematikus dal, milliós nézettségű videók, díjak és elismerések jellemzik a zenekar előadóművészetét. Legnagyobb erősségük a táncoltatás, az energikus koncertek és a művészi bátorság. Időről időre képesek megújulni, feladni a már bevált, megszokott sémákat és valami egészen újba kezdeni úgy, hogy a koncerteken megmaradt szórakoztató, sok generációnak szóló popzenekarnak.

Jegyinformációk itt .
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló