Ne legyen mohó, ne tankolja el más elől az üzemanyagot

A teljes piacon, valamint a Mol hálózatában különösen megnövekedett kereslet miatt, Magyarország üzemanyagellátása és a töltőállomások zavartalan működése érdekében, arra kérik vásárlóikat, hogy normál kútoszlopon a járművekbe maximum 50 litert tankoljanak.

Ha mindenki csak annyit vásárol, amennyire valóban szüksége van, lesz elegendő üzemanyag az országban - írták a Facebook-oldalon kiadott közleményükben. A tankolási limit célja, hogy biztosíthassák minden vásárló kiszolgálását és az ország üzemanyagellátását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság