Négy évtized után végleg bezár a legismertebb soproni szálloda

Szomorú közleményt adott ki a Hotel Lővér.

„A soproni Lövér Szálloda 2022. november 1-jétől nem fogad vendégeket, ajtajára 39 év után lakat kerül”

– olvasható a szálloda honlapján egy közleményben .

Indoklásként annyi áll, hogy „tőlünk független külső körülmények kedvezőtlen alakulása végleg térdre kényszerít bennünket.”

A Lővér Szálló
Hotel Lővér

Mindez nem teljesen meglepetés, ugyanis szeptember közepén a szálloda már kiküldött egy hírlevelet Bezárhat a Hotel Lövér is Sopronban September 18. 11:52 , amelyben arról tájékoztatta törzsvendégeit, vendégeit, barátait, hogy a "magyarázhatatlan ár- és energiakáosz” térdre kényszerítheti a szállodát. „ Az irreális anyagi terheink vállalása, illetve továbbhárítása vendégekre teljességgel lehetetlenné vált.” Akkor azt írták, hogy végleges döntés még nincs, de november 1-jétől egyelőre nem fogadnak újabb megrendeléseket.

Ezek szerint a döntés megszületett.

Akinek foglalása, utalványa van, az a közleményből tájékozódhat a teendőkről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra