Bezárhat a Hotel Lövér is Sopronban

A Hotel Lövér pár nappal ezelőtt hírlevélben tájékoztatta törzsvendégeit, vendégeit, barátait, hogy a "magyarázhatatlan ár- és energiakáosz" térdre kényszerítheti a szállodát. "Az irreális anyagi terheink vállalása, illetve továbbhárítása vendégeinkre teljességgel lehetetlenné vált." -írják a hírlevélben. Végleges döntés még nincs, de november 1-jétől egyelőre nem fogadnak újabb megrendeléseket. "...de ha - talán utoljára - eljönnének hozzánk valamikor október végéig, nagy segítség és nagy öröm lenne számunkra!" -írják.

Hotel Lövér
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek