Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem kell matrica a szombathelyi és táplánszentkereszti kukákra

Hamis információ terjedt el.

Több olvasónk is telefonált szerkesztőségünknek a mai napon, azt tudakolva, hogy tudjuk-e, hogy a városban nem viszik el szemetet azokból a kukákból, amelyeken nincs azonosító matrica.

Van, aki a szomszédra, van, aki sajtóhírekre hivatkozott. Kicsi furcsállottuk ugyan, mert az ilyenről általában tájékoztatást szoktunk kapni, de a mai világban bármi előfordulhat.

De a kérdésre elég tiszta választ találunk a Szova honlapján .

A cég egy bejegyzésben arról tájékoztat, hogy

"A SZOMHULL Nonprofit Kft. alvállalkozójaként tájékoztatjuk a szombathelyi és táplánszentkereszti lakosokat, hogy településeiken továbbra sincs használatban az edényazonosító matrica, a korábbi feltételek szerint történik a hulladék elszállítása a gyűjtőedényekből."

Szombathelyen minden mrad a régiben
Bonyhádi Zoltán

Igaz, a bejegyzés címe az, hogy „A SZOMHULL közszolgáltatási területén egyelőre nincs szükség matricára”, amiből azt sugallja, hogy ez később változhat.

De ha esetleg lesz is ilyen, arról feltehetően időben tudunk majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra