Nem voltunk rosszak, idén mégsem jön a Nyugathoz a Mikulás

Mert könyékmankóval hogyan is nézne ki egy Mikulás.

Egy évvel ezelőtt nagy volt a meglepetés és az öröm a szerkesztőségben, amikor egyszer csak bekopogott hozzánk (is) a Mikulás. Nem vagyunk már gyerekek – talán sajnos -, és felimertük benne régi kedves olvasónkat, TomPapát.

Mikulás a Nyugat szerkesztőségében
Szilágyi József (telefonos fotó)

Jó volt együtt, jó lett volna idén is, de ezúttal nem jön hozzánk a Mikulás, csak egy levél érkezett tőle:

„Sajna, azt hiszem, az idén sem a szokásos főtéri szaloncukor osztogatás (6-7 kiló) és a szokásos helyekre meglátogatás, de még az unokákhoz menés is elmarad, mint "TÉLAPÓ".

Majd eljönnek s ágyba száll sapka.

Már tavaly is megvolt Mikulás előtt a góckutatás, hogy januárban cserélik a vápát a bal csípőben, most végeztem ezzel, s januárra vagyok kiírva műtétre. Sajna csak könyékmankóval tudok járni, s így hogyan nézne ki egy Mikulás, na meg nem is bírnám. Sajna a nap 24 órájából 18-at vízszintesen kell töltenem.

Na de majd jövőre.”

Jobbulást, TomPapaTélapó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű