Új időpont! Élőben kérdezheti Nemény András polgármestert egy szombathelyi kávézó teraszán

A várható kánikula miatt két héttel később, július 13-án, 19 órakor találkozunk.

Június 29-én, 18 órára hirdettük meg a Nyugat újrainduló Nyitott szerkesztőség sorozatának következő eseményét.

Az előrejelzések szerint azonban közel 40 fokos kánikula várható szerdán, így az eseményt két héttel későbbre halasztjuk.

Az új időpont 2022. július 13. szerda, 19 óra

Amikor Ön is élőben találkozhat és kérdezhet Nemény András szombathelyi polgármestertől.

Kérdezői: Roznár Gyöngyi, a Nyugat főszerkesztője és Józing Antal, a Nyugat újságírója.
nyugat.hu

Kérdéseit előre elküldheti itt kommentben vagy a kontaktunk_KUKAC_nyugat_PONT_hu e-mail címre.

A nyilvános eseményt élőben közvetítjük a Facebookon, megnézheti itt az oldalunkon és később a Nyugat.hu YouTube-csatornáján.
 • Helyszín : Szimfónia Kávézó, Zsinagóga Udvar
 • Időpont: 2022. július 13. szerda, 19:00
 • Nemény András több mint húsz éve részese a politikai életnek. 2000-ben, még az első Orbán-kormány alatt csatlakozott a Magyar Szocialista Párthoz, melynek később volt az alelnöke is, 2010-2014 között pedig országgyűlési képviselője. 2019 októberétől vezeti a várost az ellenzéki pártok helyi egyesületének (Éljen Szombathely!) támogatásával.

  Polgármestersége elején még biztosan nem tudta, hogy mekkora fába vágja a fejszéjét. Előbb jött a koronavírus-járvány, ami az egész világon keresztülhúzott sok számítást, majd az amúgy sem könnyű helyzetet még súlyosbították a sorozatos kormányzati elvonások.

  Az ellenzéki városok azóta elenyésző kompenzációhoz jutottak az államtól. A térség országgyűlési képviselőjével, Hende Csabával – akivel szemben kétszer is alulmaradt a választásokon – folyamatos vitájuk tárgyát képezi, hogy jön-e központi pénz Szombathelyre vagy sem.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet