Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nemény András és Hende Csaba találkozott és együttműködési megállapodást írt alá

Öt pontban határozták meg a legfontosabbakat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogyan múlt héten írtuk, Kastélyfelújítás helyett modern buszokat szeretne a szombathelyi városvezetés - az egyeztetésen megjelent Hende Csaba is February 03. 17:48 hétfőn (február 10-én) létrejött az egyeztetés Nemény András, Szombathely polgármestere és Hende Csaba országgyűlési képviselő között.

Pedig nehezen indult. Január 28-án megjelent podcastünkben Podcast Nemény András polgármesterrel: "Nem szerelmesnek kell lenni egymásba" January 28. 19:00 Nemény András azt mondta, levelet írt Hende Csabának egy megbeszélést kezdeményezve, de Hende erre nem reagált. Az országgyűlési képviselő a Facebookon tett közzé egy levelet, amiről azt írta, hogy már korábban elküldte a polgármesteri titkárságra, aztán a január végi közgyűlésen Horváth Zoltán lett az Agora Kulturális Központ igazgatója, Bokányi Adriennt pénzügyi tanácsnoknak nevezték ki January 30. 08:32 kiderült, hogy a levelet Nemény nem kapta meg.

Némi vita Hende Csaba Budapesten, Nemény András Szombathelyen akar találkozni a másikkal January 30. 16:08 után aztán Hende megjelent egy egyeztetésen, Kastélyfelújítás helyett modern buszokat szeretne a szombathelyi városvezetés - az egyeztetésen megjelent Hende Csaba is February 03. 17:48 amit Nemény András a Modern Városok programjáról folytatott, és itt végül megállapodtak a mai időpontban.

Forrás: Facebook / dr. Nemény András

Az egyeztetésről Nemény András a Facebookon számolt be, ezt írta:

„Kisebb szombathelyi delegáció találkozott ma Budapesten, hogy városunk érdekében a legfontosabb kérdésekben egy irányba evezzünk. A papíron már nem múlik semmi, most jön a munka és reméljük, az eredmény is. Éljen Szombathely!”

Mint a fotóról látható, Hende Csaba és Nemény András mellett jelen volt László Győző alpolgármester és Illés Károly, a Fidesz közgyűlési frakciójának vezetője is.

A megbeszélés végén aláírtak egy megállapodást is, amiben öt pontban sorolják fel a legfontosabb területeket:

Forrás: Facebook / dr. Nemény András

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés