Ujhelyi István Szombathely polgármesterét, Nemény Andrást javasolja az MSZP társelnökének

Miután Ujhelyi István EP-képviselő mégsem indul az MSZP társelnöki posztjáért.

A 24.hu számolt be arról, hogy nem indul az MSZP társelnöki posztjáért Ujhelyi István EP-képviselő. Ezzel a döntésével viszont utat enged Molnár Zsolt budapesti elnök elképzelésének, hogy Nemény András szombathelyi polgármester legyen az MSZP elnöke.

Ujhelyi a döntése kapcsán azt írta, hogy „két út közül kellett tehát választanom: A politikacsinálás helyett házon belül harcolok meg igazamért és ezzel hosszú hónapokra a belső megosztottságot szítom, vagy levonulok a pástról és tudomásul veszem, hogy a párt egyes megyei és országos vezetői egyelőre nem támogatják a tényszerűen kockázatos, és a politikai habitusom miatt pörgős, azonnali változásokat. Az utóbbi mellett döntöttem” .

Majd így folytatta: "tehát nem kilépek, ellépek, hanem utat engedek Molnár Zsolt elképzeléseinek, hogy Nemény András barátom, sikeres szombathelyi polgármesterünk vegye kézbe a stafétát. Az ő hivatalos bejelentkezésének eddig én voltam a gátja, mert ő sem akarta tisztségért zajló testvérháborúba sodorni zsugorodó szervezetünket."

Nemény Andrást elértük telefonon, hamarosan megjelenik bővebb cikkünk az ügyről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet