Nemény Andráska elveszett a szombathelyi Emlékműnél

A történetet a városi közgyűlésen mesélte el a polgármester.

Három éves korában az Emlékműnél tartott ünnepségen veszett el - mesélte el a polgármester a szombathelyi közgyűlésen.

A képviselők éppen az Emlékmű és környékének felújításáról 120 millióból újítja fel a szombathelyi emlékmű környékét a Tóvendéglő új tulajdonosa 2023. January 20. 11:46 tárgyaltak, amikor Nemény András felidézte a történetet. Az ünnepségre nagyapja vitte el, aki észre sem vette eltűnését.

Ő egy darabig kereste a papáját, de aztán odament egy felnőtthöz, és közölte: Nemény Andráska vagyok és elvesztem. A rendőrök segítségével gyorsan hazajutott, a történetet később szülei mesélték el neki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű