Nemény Andráska elveszett a szombathelyi Emlékműnél

A történetet a városi közgyűlésen mesélte el a polgármester.

Három éves korában az Emlékműnél tartott ünnepségen veszett el - mesélte el a polgármester a szombathelyi közgyűlésen.

A képviselők éppen az Emlékmű és környékének felújításáról 120 millióból újítja fel a szombathelyi emlékmű környékét a Tóvendéglő új tulajdonosa January 20. 11:46 tárgyaltak, amikor Nemény András felidézte a történetet. Az ünnepségre nagyapja vitte el, aki észre sem vette eltűnését.

Ő egy darabig kereste a papáját, de aztán odament egy felnőtthöz, és közölte: Nemény Andráska vagyok és elvesztem. A rendőrök segítségével gyorsan hazajutott, a történetet később szülei mesélték el neki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű