Németh Hunor Dénes a Galaxy Rock and Roll Club versenyzője a világbajnoki dobogó 2. fokára állhatott

Németh Hunor Dénes (13) a Galaxy Rock and Roll Club versenyzője, a korábbi évek sikeres szerepléseinek köszönhetően a tavalyi évben bekerült a Back to the Future elnevezésű junior páros formációba, ami a budapesti székhelyű Rock and Magic SE égisze alatt formálódott.

A csapat 12-14 éves fiúkból és lányokból áll... a kategória 17 éves korig táncolható. A fiatal csapat az egész éves kemény munka, edzőtáborok és heti szintű budapesti edzések után december 9-én indult a Magyarországon, Gyálon megrendezett világbajnokságon.

A nemzetközi mezőnyben színpadra lépve fantasztikus táncukkal elnyerték a nézők szimpátiáját és a pontozókat is sikerült meggyőzniük, így végül Hunor a csapatával világbajnoki 2. helyezést ért el!

Németh Hunor - Back to the Future
Nyugat.hu

Hunor mindemellett párjával, Adács Alexandrával (Rock & Magic SE) az egész éves teljesítményük alapján kvalifikálták magukat a Final World Cup eseményre, serdülő páros kategóriában, ahová a világranglista legjobb 20 párosa kap meghívást. egy évzáró, utolsó megmérettetésre.

Ebben a versenyben Hunorék a kiemelkedő 13. helyen végeztek, aminek köszönhetően az éves világranglista 15. helyére ugrottak, 12 ország 56 párosa közül.

Németh Hunor - Back to the Future
Nyugat.hu

Köszönik az edzők munkáját, akik nélkül ez a "csoda" nem jöhetett volna létre! (Molnár Nóra, Németh Éva - Galaxy RRC, Lengyel Veronika, Toma Patrik és Tóth Bence - Rock & Magic).

Németh Hunor - Back to the Future
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport