Nemzeti konténertrafik a bucsui határátkelőnél

Olyan, mintha egy teherhajó rakteréből bukkant volna elő.

Nagyon sokszor foglalkoztunk már a nemzeti dohányboltokkal, de még mindig vannak új események. Nemrég a bucsui határátkelőnél nyílt egy új trafik, ami inkább néz ki szállítókonténernek, mint a dohányboltok etalonjának. Ötletes megoldás egyébként, ahogyan a kötelezően előírt sötétbarna színt sikerült becsempészni a szürke és piros színkombinációba, és felhívjuk a figyelmet a kívülről nem átlátszó ablakra és ajtóra. Érdekes megoldás a megállító-tábla is.

Épp az egykori határátkelő előtt
Garai Antal Atom

Fotónk tanúsága szerint a trafikot a körmendi Trummer Rudolf működteti. Ő nem újonc a nemzeti trafikosok között, még az első körben nyert Körmenden egy koncessziót, aztán a második kiírás után kapta meg Bucsu - tudtunkkal egyetlen - nemzeti dohányboltjának jogát.

Nyugat.hu

Mindebben csupán - a nemzeti dohányboltokra érvényes előírások laza kezelése mellett - az az érdekes, hogy egy körmendi pályázó nyer a 40 kilométerre lévő településen. Hiszen eredetileg arról szólt a dolog, hogy a helyi vállalkozókat segítik majd. De ez nem kirívó eset, bőven találunk rá példát, ha megböngésszük a trafikos térképünket .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet