Ursula von der Leyen még a szemöldökét sem húzta fel a Fidesz plakátkampányát látva

Az Európai Bizottság szóvivője szerint valótlan állítások szerepelnek a legújabb nemzeti konzultációban.

Ursula von der Leyen elnököt nem foglalkoztatta túlzottan, hogy szerepel a plakáton, a szemöldökét sem húzta fel - mondta az Euronewsnak Eric Mamer, az Európai Bizottság szóvivője. A szóvivő megmutatta az Európai Bizottság elnökének a Fidesz kampányplakátját Ursula von der Leyen még a szemöldökét sem húzta fel a Fidesz plakátkampányát látva 2023. November 20. 15:00 , amelyen von der Leyen elnök Alex Sorossal együtt szerepel.

A plakáton Ursula von der Leyen és Alex Soros
Facebook/Magyarország Kormánya

Eric Mamer kijelentette, teljesen valótlanok az állítások a magyar nemzeti konzultáció Elindult a nemzeti konzultáció - A kormány a Facebook-oldalán is biztat a kitöltésre 2023. November 17. 11:32 kérdéseiben. Hozzátette, hogy ha a magyarok informálódni és tiszta képet akarnak kapni az EU-s politikákról, akkor használják az Európai Bizottság forrásait.

Azt is elmondta, nem tartják szükségesnek, hogy válaszokat írjanak, vagy saját kampányba fogjanak a magyar választók meggyőzése érdekében. "Hiszünk a magyar közvélemény intelligenciájában, a tízmillió magyar nem csak Magyarországon, hanem egyben az EU-ban is él" - jelentette ki a szóvivő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet