Nincs egy Pintérjük: a hó fogságába estek az autósok Romániában

12 főutat kellett lezárni Buzau, Braila, Vrancea, Galati megyében.

Közlekedési gondokat okozott a téli időszak első jelentősebb havazása szombaton Románia délkeleti megyéiben, ahol a hófúvás miatt leállt a forgalom a fővárost a moldvai országrésszel összekötő DN2-es főúton, a katonaság és a csendőrség menti a hó fogságába esett járművezetőket - írja az Index.

A romániai közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság (CNAIR) szerint szombat délelőtt 12 főutat kellett lezárni Buzau, Braila, Vrancea, Galati megyében, ahol a viharos szél helyenként 50-75 centiméteres hótorlaszokat hordott az úttestre. A déli országrészben a rossz látási viszonyok és az erős szél miatt az autópályákon is lelassult, de folyamatos a közlekedés.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek