Holtan találtak egy nőt Szombathely ukrán testvérvárosában

Mély szúrt seb volt a holttesten.

Holtan találtak egy középkorú nőt Szombathely ukrán testvérvárosában, Ungváron. Az esetet egy mentőorvos jelentette a rendőrségen, miután szúrt sebeket fedeztek fel a holttesten – írja a pmg.ua.

A rendőrség a nyomozás során kiderítette, hogy a gyilkosság az éjjeli órákban történt a Gránit utcában és feltehetőleg féltékenységből szúrta le egy ismerőse a nőt.

A rendelkezésre álló információk szerint egy 27 éves nő szúrta le konyhakéssel a 35 éves nőt, féltékenységből. Az áldozat a helyszínen életét vesztette, a tettest őrizetbe vették.

A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben, az elkövető akár 15 év börtönbüntetésre is számíthat – írja a Kárpátalja.ma.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló