A nőt az alkohol miatt eltiltották a vezetéstől, hat nap múlva ismét lebukott

Visszaeső ittas vezető Szombathelyen.

A Szombathelyi Járási Ügyészség járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntette ésittas járművezetés vétsége miatt vádat emelt egy nővel szemben – közölte lapunkkal a Vas Vármegyei Főügyészség.

A vád szerint a nő 2021 decemberében, Szombathelyen annak ellenére vezetett személygépkocsit, hogy őt a bíróság a 10 nappal korábban jogerőre emelkedett ítéletével hosszabb időre eltiltotta a közúti járművek vezetésétől.

A megvádolt nő hat nappal később enyhe fokban ittasan és bódult állapotban ismét autót vezetett.

A járási ügyészség pénzbüntetés és (ismételten) közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek