Novák megpróbált magyarázatot adni Orbánnak a kegyelmi botrányra

De a miniszterelnök azt nem fogadta el.

Novák Katalin megpróbált magyarázatot adni a miniszterelnöknek a kegyelmi ügyre, de ő ezt nem fogadta el - írja a 444 Orbán Viktor egyik közeli munkatársára hivatkozva.

A Telex szemléje szerint a miniszterelnöki stáb kapcsolatban volt Novák Katalin munkatársaival, csütörtök délután pedig jelezték feléjük, hogy Orbán bejelenti, Alkotmánymódosítást kezdeményez Orbán a kegyelmi ügy miatt February 08. 16:47 hogy alkotmánymódosítást kezdeményez.

A 444 információi szerint a köztársasági elnök stábja próbált magyarázatot adni kegyelmi döntésére, de a miniszterelnök munkatársa utalt arra, hogy Orbán nem fogadta el a magyarázatot, és hogy azzal Novák tartozik a nyilvánosságnak.

Orbán stábtagja elmondta, hogy a döntés a köztársasági elnök felelőssége, és „a miniszterelnöknek nem volt választása, mint megvédeni méltatlan helyzetbe hozott politikai közösségét”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet