Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Május végén Bükfürdő, június közepén a sárvári fürdő nyit ki újra

Mindkét fürdő csökkentett szolgáltatásokat kínál, egyelőre.

Május 4-től nyithatnak ki a kormány rendeletének A kocsmától az egyetemig - Megjelentek a kijárási korlátozás enyhítésének a részletei 2020. May 01. 06:58 köszönhetően. A rendelet azért sok kérdést hagyott nyitva Elvileg már nyitva lehetnének a fürdők, de egyelőre mindenki a fejét vakarja – és nem véletlenül 2020. May 04. 15:03 , nem véletlen, hogy a fürdők pár hétig gondolkodtak és terveztek, de most már eljutottak oda, hogy egy részük ki is nyit.

Igaz, nem most azonnal, nemrég Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő vezérigazgatója nyilatkozta Egy év kell, hogy a büki gyógyfürdő elérje azt a forgalmat, amit a járvány előtt bonyolított 2020. April 29. 14:51 , hogy az újrainduláshoz két-három-négy hét is kell, attól függően, hogy hány szolgáltatásukat akarják beindítani.

Büki Gyógyfürdő
Büki Gyógyfürdő Zrt.

Most viszont már pontos dátumokkal szolgálhatunk. Elsőként a Büki Gyógyfürdő nyit, május 29-én. Csökkentett szolgáltatással nyitnak, a külső medencék, a welness, a fürdőgyógyászat és a kemping nyit. A szabályokról itt olvashatnak .

Nyit a sárvári fürdő is, igaz, később, június 12-én. Itt sem lesz minden szolgáltatás elérhető, a szabadtérre koncentrálnak. Bővebb információ itt.

Sárvári Fürdő
Sárvári Fürdő

Viszont még a fürdő előtt, május 30-án nyit a Kalandpark, június 1-én pedig a fittness-terem és a bowling.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra