Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Május végén Bükfürdő, június közepén a sárvári fürdő nyit ki újra

Mindkét fürdő csökkentett szolgáltatásokat kínál, egyelőre.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Május 4-től nyithatnak ki a kormány rendeletének A kocsmától az egyetemig - Megjelentek a kijárási korlátozás enyhítésének a részletei May 01. 06:58 köszönhetően. A rendelet azért sok kérdést hagyott nyitva Elvileg már nyitva lehetnének a fürdők, de egyelőre mindenki a fejét vakarja – és nem véletlenül May 04. 15:03 , nem véletlen, hogy a fürdők pár hétig gondolkodtak és terveztek, de most már eljutottak oda, hogy egy részük ki is nyit.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Igaz, nem most azonnal, nemrég Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő vezérigazgatója nyilatkozta Egy év kell, hogy a büki gyógyfürdő elérje azt a forgalmat, amit a járvány előtt bonyolított April 29. 14:51 , hogy az újrainduláshoz két-három-négy hét is kell, attól függően, hogy hány szolgáltatásukat akarják beindítani.

Büki Gyógyfürdő
Büki Gyógyfürdő Zrt.

Most viszont már pontos dátumokkal szolgálhatunk. Elsőként a Büki Gyógyfürdő nyit, május 29-én. Csökkentett szolgáltatással nyitnak, a külső medencék, a welness, a fürdőgyógyászat és a kemping nyit. A szabályokról itt olvashatnak .

Nyit a sárvári fürdő is, igaz, később, június 12-én. Itt sem lesz minden szolgáltatás elérhető, a szabadtérre koncentrálnak. Bővebb információ itt.

Sárvári Fürdő
Sárvári Fürdő

Viszont még a fürdő előtt, május 30-án nyit a Kalandpark, június 1-én pedig a fittness-terem és a bowling.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés