Ököllel esett a buszvezetőnek, mert a járat nem arra ment, amerre ő menni akart

Rendőrök fogták el az elkövetőt.

Telefonon kért rendőri segítséget egy autóbusz sofőrje 2022. március 09-én délelőtt, akit Badacsonytördemicen egy utas bántalmazott - közölte szerda reggel a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eljárás adatai alapján egy férfi a településen felszállt az autóbuszra, mellyel Keszthelyre akart utazni. A sofőr azonban közölte vele, hogy ez a járat nem azon az útvonalon közlekedik, mire a férfi dühödten szidalmazni kezdte őt, több alkalommal meglökte, és ököllel meg akarta ütni.

A járőrök a bejelentéstől számítva tíz percen belül Badacsonytördemic és Nemesgulács között igazoltatták a gyalogosan közlekedő 53 éves badacsonytomaji lakost. A férfit a rendőrök elfogták, a Tapolcai Rendőrkapitányságra előállították, ahol közfeladatot ellátó személy ellen erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló