Olvasói kérdés: Mi a jó az egykerekezésben, városi forgalomban?

A múlt héten kapott olvasói levélhez most videót is tudunk mutatni. Remélhetőleg majd egy érintett is leírja a hozzászólásoknál, mi a célja a mutatványokkal.

A 11-es Huszár út körforgalmában és a pszichiátria előtt rendszeresen egykerekező  robogóssal kapcsolatban írt olvasónk még a múlt héten. Valószínűsíthetően a ma megörökített robogósról lehet szó.

A videó elején olvasható olvasói kérdésre remélhetőleg nem csak négy, vagy több keréken közlekedők válaszolnak majd, hanem talán maga az érintett is. Kíváncsian várjuk a választ!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló