Öngyilkosságot kísérelt meg az anyagyilkossággal gyanúsított

Egy budapesti panzióban találtak rá a szombathelyi gyilkossággal gyanúsított fiatalemberre, aki feltehetőleg késsel végzett az anyjával. A férfi megijedt a rendőröktől és öngyilkosságot kísérelt meg.

Mint arról részletesen beszámoltunk, egy hosszabb ideje halott nőt találtak Szombathelyen Női holttestet találtak Szombathelyen - Gyilkosság? (Frissítve) 2011. January 19. 11:32 a Fiatal Házasok Otthona egyik lakásában, miután a munkaadója keresni kezdte. Másnap az is kiderült, hogy a rendőrség a gyilkossággal a nő fiát, Z. Ádámot gyanúsítja A fia ölte meg az asszonyt Szombathelyen? - Körözési képpel 2011. January 20. 11:32 a január 12-én éjszaka elkövetett gyilkossággal. A feltételezett gyilkos késsel végzett a nővel, több késszúrás, vágás okozta az asszony halálát.

Öngyilkosságot kísérelt meg az anyagyilkossággal gyanúsított férfi
BRFK

A vasi nyomozóknak sikerült a fiú nyomára bukkanni, aki egy budapesti, XIV. kerületi panzióban húzta meg magát. A BRFK-val együttműködve, a holttest megtalálása után két nappal, január 21-én sikerült elfogni Z. Ádámot. Amikor a gyanúsított érezte, hogy szorul a hurok és a BRFK Akció Osztálya felszólította az ajtó kinyitására, nem sokat teketóriázott, öngyilkosságot követett el. Életben maradt, de életveszélyes állapotban szállították kórházba. Ellene a további eljárást a Vas megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogja lefolytatni.

Öngyilkosságot kísérelt meg az anyagyilkossággal gyanúsított férfi
BRFK
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Női holttestet találtak Szombathelyen - Gyilkosság? (Frissítve)

Holtan találtak egy szombathelyi nőt a Fiatal Házasok Otthonában. A külsérelmi nyomok alapján valószínűsíthető, hogy gyilkosság történt, jó pár nappal korábban.

A fia ölte meg az asszonyt Szombathelyen? - Körözési képpel

A szombathelyi Zábó Ádám Pétert gyanúsítja a rendőrség édesanyja megölésével. A fiú kb. egy hete eltűnt, édesanyja pedig azóta halott. A rendőrség kéri a fiút, saját érdekében jelentkezzen a rendőrségen.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló