Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kicsiket és nagyokat is díjaztak kreativitásukért a héten Szombathelyen

A 11. alkalommal megrendezett Óperenciás meseillusztrációs képregény és rajzkiállításra idén is sok-sok fantáziadús alkotás érkezett. A három fős zsűri ezekből választotta ki azt a háromszáz körüli mennyiséget, amit március 19-én az Agora MSH galériáján kiállítottak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Óperenciás rajzpályázat
Nagy Zoli

Minden beszédben utalás, üzenet érkezik a rendezvény fantázianevére, az Óperenciásra. Talán, aki nem látja ezt a kiállítást, nem is érti ezt. De a képek láttán bizony nagyon is az az érzés ragadhat el, hogy ezek a kis művészpalánták a képzeletükben sokszor megjárják egy rajz elkészítése alatt az utat az Óperenciás tengerig meg vissza.

Óperenciás rajzpályázat
Nagy Zoli
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Idén megint döbbenettel álltam és készítettem fotóimat a felsorakoztatott művekről és az alkotóikról, családjukról, ugyanis ezen a délutánon a ők is elkísérték a kicsiket, hogy a megérdemelt díjakat átvehessék. Ezekben a kis ovisokban, alsós és felsős iskolásokban valóban ott bújhat meg egy jövőbeni grafikus, vagy festőművész is.

Óperenciás rajzpályázat
Nagy Zoli

Sokkal több rajzot állítottak ki most a korábbi évekhez képest, de ami észrevehető, hogy a legkisebbek nagyon alkotnak, az alsósokba is forr még valami, a felsős korosztályból viszont kezd kissé elfogyni a lelkesedés. A képregény kategóriában a kedvencem lett az emlékműről készült múltidéző.

Óperenciás rajzpályázat
Nagy Zoli

Érdemes egy pillantást vetni rá. És utána hamar végignézni a teljes kiállítást ami április 11-ig látható. A megnyitó hangulatát Bujtás Ervin kedves dala is fokozta.

Óperenciás rajzpályázat
Nagy Zoli
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés