Orbán: extraprofittá nyilvánítja a kormány az üzemanyag rendkívüli hasznát

A kormányülésről jelentkezett be a Facebookon a miniszterelnök.

Orbán Viktor szerdán kormányülésen kezdett, alig néhány órával azután, hogy Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Hernádi Zsolt Mol-elnök-vezérigazgató bejelentette A Mol eddig bírta: megszűnik a benzinárstop 2022. December 06. 22:41 : azonnali hatállyal megszűnik az ársapkás üzemanyagár, így éjjel óta már 641 forintos átlagáron lehet benzint és 699-ért dízelt tankolni a Molnál.

Az újonnan előállt helyzettel is foglalkozik ülésén a kormány, erről jelentkezett be egy Facebook-poszt formájában Orbán Viktor miniszterelnök, és azt írta: "Az elmúlt napokban a brüsszeli kőolajszankciók hatályba léptek, bekövetkezett az, amitől tartottunk. Mostantól szankciós benzinárak vannak érvényben egész Európában. Magyarországon az ebből keletkező extraprofitot elvonjuk és a rezsivédelmi alapba irányítjuk."

Orbán Viktor - kormányülés
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet