Meghekkelték a Bajnait gyalázó szombathelyi plakátokat

Az éjszaka átragasztották őket, most az áll rajtuk, hogy Orbán és Simicska teszi tönkre az országot.

Tegnap írtunk arról „Ők tették tönkre az országot” - Beindultak Bajnai ellen 2012. November 21. 19:32 , hogy a fővárosi BKV-buszok után Szombathelyen is megjelentek a Gyurcsányt és Bajnait összemosó plakátok, amik azt hirdetik, hogy ők ketten tették tönkre az országot. Úgy látszik, az ellenoldal sem tétlenkedett, és ma reggelre a kormánypárti plakátok nagy részét átragasztották. Látszik, hogy az új termés gyorsan készült, és a kiragasztásukra sem volt túl sok idő, azt is valószínűsítjük, hogy egy plakátra csak egy ember jutott, különben nem ennyire összegyűrve kerültek volna fel.

Meghekkelték a Gyurcsány-Bajnai plakátot
Meghekkelték a Gyurcsány-Bajnai plakátot
Bonyhádi Zoltán

Az új üzenet szerint Orbán is Simicska teszi tönkre az országot. Már várjuk azokat az új plakátokat, amik azt hirdetik, hogy de nem, mégis Gyurcsány és Bajnai a bűnös. Aztán a következőt, hogy de mégsem, és így tovább.

Óvodai mokánykodás a város utcáin. Nem is az én apám a hülye, hanem a tiéd. Jól elvagyunk. Egy biztos: a reakció inkább néz ki egy civil nekibuzdulásnak, és biztos nem került több tíz-százmillióba.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet