Orbán Viktor a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökével tárgyalt

Arról volt szó, hogy a veszélyek korába léptünk.

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban egyeztetett Szita Károllyal, Kaposvár polgármesterével, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Elmondása szerint a megbeszélésen arról volt szó, hogy a veszélyek korába léptünk; az ukrajnai háború, az elhibázott brüsszeli szankciók és az energiaválság miatt sok magyarországi település nehéz helyzetbe került.

A kormánynak viszont az a célja, hogy megvédje a magyar városokban élő embereket, a nyugdíjasokat, a családokat, a rezsicsökkentést és a munkahelyeket.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor és Szita Károly emellett áttekintette, hogy az állam milyen segítséget tud adni a nehéz helyzetbe került településeknek – közölte Havasi Bertalan.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet