Ordenáré módon ünnepelte ezüstérmét a Körmend

Megdöbbentő videó került szerkesztőségünk birtokába.

Több évtizedes ellentét feszül a szombathelyi Falco és a Körmend kosárlabda csapatának szurkolói között. Ez a meccseken és az interneten alpári stílusban szokott megnyilvánulni, de amúgy mindenki az ennek ellenére meglévő vasi kosárlabda-barátságról beszél.

A jelek szerint ez csak a felszín. A mostani, 3:2-re elveszített bajnoki döntő Negyedszer bajnok a Falco, de most először ünnepelhet Szombathelyen 2022. June 26. 20:33 után a felvételek tanúsága szerint nem a csapat ezüstérmét ünnepelték a Rába partján, hanem az ellenfelet gyalázták ordenáré módon.

Részlet az interneten keringő videóból
olvasó

Minderről egy videó is kering az interneten, amelyet mi is megkaptunk egyik olvasónktól. Úgy tudjuk, eredetileg egy közösségi oldalra tették ki eltünő storyban.

Mint hallani lehet, az ünneplésen helyet kapott a "falcós c*gányok, a k*rva anyátok" is.

A felvétel tanúsága szerint a szurkolók mellett a játékosok is kiabálták a rigmust. Külön meg kell említeni Ferencz Csabát, a körmendiek csapatkapitányát, magyar válogatott játékost, akit mellesleg a szombathelyi közönség a meccs után felállva tapsolt.

Egyéb hozzáfűznivalónk nincs.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport