Megint üzent az ördög ügyvédje: "Dániel Péter csak egy vásári komédiás"

Az Izraelben élő Dániel Péter azt állította, hogy ő az, akit ördög ügyvédjének neveznek.
"Most egy ideig megint nem leszek. Az adatok, információk gyűjtése tovább folyik. Dániel Péter pedig csak egy vásári komédiás."

Ezt egy Facebook-poszt Üzent az ördög ügyvédje: "Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!" 2021. September 01. 16:11 alá írta kommentnek a magát ördög ügyvédjének nevező ismeretlen, aki annak idején nyilvánosságra hozta Borkai Zsolt akkori győri polgármester jachtos orgiáján készített fotókat és videókat.

Az ügy előzménye, hogy Czeglédy Csaba szombathelyi városi képviselőt és előválasztási képviselőjelöltet gyanúsítottként hallgatták ki Fejlemények az „ördög ügyvédje”-ként ismert ügyben 2021. August 31. 16:59 abban az eljárásban, amiben a hatóságok az ördög ügyvédjét akarják megtalálni.

Az ördög ügyvédje erre azzal reagált Üzent az ördög ügyvédje: "Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!" 2021. September 01. 16:11 , hogy : "Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!" . Nem sokkal később az Izraelben élő Dániel Péter ügyvéd bejelentette, hogy ő az, akit ördög ügyvédjének neveznek, erre jött a fent említett reakció.

Közben Czeglédy Csaba csütörtökön arról posztolt, hogy a Borkai és ügyvédje, a felvételeken szintén látható Rákosfalvy elleni akciót maga a Fidesz rendelte meg.

Az ügy tehát bonyolódik, és úgy tűnik, el is tart még egy darabig. Legalább a tavaszi országgyűlési választásokig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet