Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Összefogásra buzdítja a Vas megyei lakosokat és vállalkozókat a VMKIK

Kampányt indítanak, elsősorban a helyi vállalkozókért és a megye szociális dolgozóiért.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az elkövetkező hetekben két lakossági-vállalkozói kampányt is indít a különösen nehéz helyzetbe került vendéglátóipari és turisztikai szolgáltatók, beszállítóik és munkatársaik megsegítésére - tudtuk meg a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közleményéből.

A „(T)együnk együtt egymásért” kampány egyik célja, hogy felhívja a helyi lakosok és vállalkozók figyelmét arra, hogy ők maguk is tehetnek a nehéz helyzetbe került helyi vállalkozások és dolgozóik túléléséért a jelen helyzetben. Másrészt a kamara szeretne segíteni a megye szociális dolgozóinak a regenerálódásban, testi-lelki feltöltődésben.

A kampány során arra kérjük a megye lakosságát és a szerencsésebb helyzetben lévő cégek vezetőit, hogy a vendéglátás-turizmushoz kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat kínáló, nehéz helyzetbe került vállalkozásoktól utalványokat vásároljanak, majd azokat juttassák el a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába. A kamara az utalványokat a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat dolgozóinak adja át azokat köszönetként, ajándékként - írják.

Utalványok vásárlásával is segíthetjük a bajba jutott szektorokat
koronavirus.gov.hu

Különös lehetőség ez a megye lakossága mellett a cégek, vállalkozások számára is. Egyszerre mutathatnak szolidaritást egymással, bajba jutott helyi vállalkozó-társaikkal, és támogathatják a szociális szférában dolgozókat - teszik hozzá.

A kampány eseményei, alakulása nyomon követhető a kamara honlapján és facebook-oldalán is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra