Kidöntötte az oszlopot a figyelmetlen 17 éves sofőr

Elrántotta a kormányt.

Fertőrákoson, a Fő utcában közlekedett személygépkocsival egy helyi fiatalember. Előtte haladt egy 66 éves sofőr, aki mivel balra akart kanyarodni, indexelt és lassított is.

A 17 éves sofőr viszont nem tartott megfelelő követési távolságot és hogy az ütközést elkerülje, jobbra rántotta a kormányt.

De a manőver nem volt sikeres, nekiütközött az útpadkán betonlábon álló, fából készült – vélhetően telefontársaság tulajdonában lévő – tartóoszlopnak, ami eltörött, és rádőlt a vétlen személygépkocsira.

A kidöntött oszlop a vétlen sofőr autójára dőlt.
police.hu

A baleset során személyi sérülés nem történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló