Párás ablakú kocsi ütött el kerékpárost Sárváron, a biciklis súlyosan megsérült

A bicikliző asszonyt nem vette észre a kanyarodó személyautó vezetője.

Az első adatok alapján súlyos sérülést szenvedett egy középkorú nő Sárváron, amikor kerékpározás közben elütötte egy Skoda. A Sársziget utcában kerékpározó asszonyt nem vette észre a Tinódi Sebestyén utcából kikanyarodó személyautó vezetője. Az elütött nő az aszfaltra zuhant.

Az elütött kerékpáros nő az elsődleges adatok alapján súlyos sérülést szenvedett
TM/Nyugat.hu

Az egyik szemtanú elmondása alapján a személyautó ablakai párásak voltak a baleset bekövetkezésekor. Ennek köze lehetett ahhoz, hogy a gépjárművet vezető fiatal nő nem vette észre a menetirány szerinti bal oldalról érkező és szabályosan közlekedő biciklist.

A Skoda vezetője nem adott elsőbbséget a kerékpárosnak Sárváron
TM/Nyugat.hu

A gépkocsi a bal elejével ütötte el a nőt, aki az aszfaltra zuhant. A mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Párás ablakú Skoda ütötte el a kerékpárost Sárváron, a Sársziget utcában
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt rendőri irányítás mellett,  egy sávon haladhatott a forgalom az érintett útszakaszon. Egy rövid ideig teljes útlezárás volt érvényben. Erre azért volt szükség, mert hitelesített mérőműszerrel végzett fékpróbát a szakértő a kereszteződésben.

Egy kis közjáték itt is történt, ugyanis a rendőr által megállított kukásautót kikerülte egy Mazda, amelynek a vezetője az egyre intenzívebb rendőri „Állj!” jelzés ellenére behajtott a kereszteződésbe. Az autót vezető nő a hozzánk eljutott hangfoszlányok alapján azt kifogásolta, hogy miért nem állt rendőr a kukásautó előtt is.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló