Párás volt a szélvédője, elütött egy gyereket egy sárvári zebrán

Nem vette észre.

A Szombathelyi Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint 2021 októberében úgy közlekedett személygépkocsijával Sárváron, hogy annak első szélvédője be volt párásodva, ezért egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve – a korlátozott kilátás miatt – nem észlelte, hogy azon a 11 éves sértett rollerrel megkezdte az áthaladást és őt elütötte - közölte szerda reggel a Vas Megyei Főügyészség.

A sértett a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett el.

A Szombathelyi Járási Ügyészség pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló