Parkoló busznak hajtott egy BMW Szombathelyen

Az autó egy egyenes szakaszon megcsúszott és egy út szélén szabályosan parkoló autóbusznak ütközött.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a Szombathelyi Pálya úton vasárnap este.

Egy BMW kanyarodott be az utcába a Zanati út felől, majd nem sokkal később az egyenes szakaszon az autó vezetője elvesztette az irányítását a járműve felett.

Parkoló BOVA busznak ütközött egy BMW Szombathelyen, a Pálya úton
TM/Nyugat.hu

A személyautó a menetirány szerinti jobb oldalon egy szabályosan parkoló autóbusznak ütközött.

Az autóban utazók közül senki sem sérült meg.

Parkoló BOVA busznak ütközött egy BMW Szombathelyen, a Pálya úton
TM/Nyugat.hu

A helyszínre szombathelyi tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a gépkocsit. A SZOVA munkatársa az úttestre került szennyező anyagot takarította fel.

Szombathelyi tűzoltók érkeztek a helyszínre
TM/Nyugat.hu

Miközben a rendőrök és a tűzoltók megpróbálták felvenni a kapcsolatot az érintett személyszállító cég képviselőjével, a helyszínre érkezett a busz vezetője is, aki a busz körül álló tűzoltókat látva arra gondolt, hogy a járműve, vagy a közeli trafó kigyulladt.

112press.hu
TM/Nyugat.hu

A férfi nem sokkal később indult volna Zalaegerszegre, munkásokat szállítva, az autóbusz azonban közlekedésre alkalmatlan állapotba került az ütközéstől.

112press.hu
TM/Nyugat.hu

A buszvezető elkeseredve mondta a helyszínelőnek, hogy mindig próbál biztonságos helyen parkolni és már nem tudja elképzelni, hogy hol kellene megállnia ahhoz, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe.

Parkoló BOVA busznak ütközött egy BMW Szombathelyen, a Pálya úton
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló