Parragh nem szeretné kipróbálni, milyen lehet havi 300 ezerből élni

Hová gondolunk?

„Nehéz gyerekkorom volt, meghaltak a szüleim kétéves koromban, ezért eléggé meghurcolt az élet, de ez végül kitartást, erőt, alkalmazkodási készséget, tanulás iránti vágyat adott nekem” – mondta Parragh László Rónai Egon Konkrétan című műsorában.

A műsorvezető a tanárok fizetéséről is kérdezte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökét. Ezen a ponton szóba került hogy Parragh László maga is történésznek akart tanulni, azon a pályán a töredékét keresné mostani fizetésének. Arra a felvetésre, hogy szerinte meg lehet-e élni 300 ezer forintból, azt válaszolta: „Nem szeretném kipróbálni”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek