Pert nyert az a férfi a készítők ellen, aki akaratán kívül szerepelt A mi kis falunkban

300 ezer forint sérelemdíjat kap.

Jogerősen is pert nyert az RTL-en futó A mi kis falunk című sorozat gyártója ellen Reményi János. A férfi azért perelte be a Content Factory Kft.-t, mert 2019-ben a tudta és az engedélye nélkül három másodpercig szerepelt az egyik epizódban - írja a Kreatív .

A Content Factory köteles neki a jogsértést elismerő és bocsánatkérő levelet küldeni, valamint 300 ezer forint összegű sérelemdíjat fizetni. Viselnie kell perköltségként a 2,6 millió forint összegű ügyvédi munkadíjat és a 154 ezer forint illetéket is.

A lapnak Reményi azt mondta, hogy a sérelemdíj összegét az egykori pilisszentléleki pálos kolostor romjainak rendbetételére fordítják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű