Pert nyert az a férfi a készítők ellen, aki akaratán kívül szerepelt A mi kis falunkban

300 ezer forint sérelemdíjat kap.

Jogerősen is pert nyert az RTL-en futó A mi kis falunk című sorozat gyártója ellen Reményi János. A férfi azért perelte be a Content Factory Kft.-t, mert 2019-ben a tudta és az engedélye nélkül három másodpercig szerepelt az egyik epizódban - írja a Kreatív.

A Content Factory köteles neki a jogsértést elismerő és bocsánatkérő levelet küldeni, valamint 300 ezer forint összegű sérelemdíjat fizetni. Viselnie kell perköltségként a 2,6 millió forint összegű ügyvédi munkadíjat és a 154 ezer forint illetéket is.

A lapnak Reményi azt mondta, hogy a sérelemdíj összegét az egykori pilisszentléleki pálos kolostor romjainak rendbetételére fordítják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű