Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megnyílt a vámoscsaládi pihenőhely az M86-oson

Tengelysúlymérő állomásként is működik.

Személyautók és kamionok részére kialakított parkolóhelyekkel és vizesblokkal - női és férfi, valamint mozgáskorlátozottaknak kialakított WC-vel - megnyílt a vámoscsaládi pihenőhely az M86-os autóút mellett. Információnk szerint naponta kétszer takarítják majd a pihenőhelyet.

Tánczos Mihály

Az vámoscsaládi pihenőhely megnyitásával egy komoly hiányossága szűnik meg az M86-os autóútnak, ugyanis eddig sehol nem lehetett megállni Győr és Szombathely között, az autóúthoz ugyanis egyetlen pihenőhelyet sem alakítottak ki az átadásáig.

Tánczos Mihály

A pihenőhelyen tengelysúlyt is mérnek, a 3,5 tonna feletti járműveknek le kell hajtaniuk az M86-osról és kötelezően át kell haladniuk a mérőállomáson.

A vámoscsaládi pihenőhely
Forrás: googlemaps.com

Már másfél évvel ezelőtt írtunk Két pihenőhely épül az M86-os gyorsforgalmi mellett 2018. November 20. 07:29 az M86-os két épülő pihenőhelyéről. A másikat Sopronnémetinél építik, a két pihenőhely közel hatmilliárd forintba kerül, az Európai Unió és a magyar állam finanszírozza.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra