Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fekete Linda piszok nehezen hozta meg a döntést, hogy itt hagyja a Weöres Sándor Színházat

„Rengeteget forgolódtam éjszakánként a döntés előtt. Váltsak vagy maradjak?” – vallotta a színésznő.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Deszkavíziónak adott interjút nemrég Fekete Linda, aki nyolc év után idén nyáron intett búcsút Szombathelynek és a Weöres Sándor Színháznak. Rettentően nehéz időszak volt ez számára még annak ellenére is, hogy a világ több pontján is élt már. Szarvason született, szinte egész gyerekkorát Brazíliában élte le, temérdek nyarat töltött Oroszországban a nagymamájánál és Franciaországban is gyakran megfordul, ugyanis itt él az édesanyja.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Drága örökösök című sorozat első évadának forgatása alatt folyamatosan ingázott Szombathely és Budapest között, de ezt persze nem lehet hosszútávon űzni. Reggel öt órakor kezdődött a forgatás a fővárosban és ahhoz, hogy odaérjen, hajnali kettőkor kellett kelnie. Sokszor pedig sietnie kellett vissza Szombathelyre a színházi próbák miatt.

Idén nyáron aztán végül úgy döntött, hogy itt az ideje a váltásnak. A szombathelyi színház egyik oszlopos tagjaként és azért, mert rettentő ragaszkodó, természetesen jól megfontolta a döntést. Elmondása szerint ha megszeret valakit, akkor azt teljes odaadással teszi, ezért is volt nehéz otthagyni a Weöres Sándor Színházat és kollégáit, akik a családjává váltak.

Vágvölgyi Bálint

Jordán Tamás, a szombathelyi színház igazgatója mondja mindig azt, hogy hét évente váltani kell. Ha az ember egy társulat tagja, egy nagy család része és a kollégákkal szinte szimbiózisban él és dolgozik, akkor annyira kiismeri a másikat, hogy tudni fogja hogyan reagál, hogyan oldja meg a következő feladatot...

Bár elmondása szerint piszok nehéz időszak volt és rengeteg álmatlan éjszakát okozott neki a vacillálás, vágyott a stabilitásra, hogy ne kelljen ennyit ingáznia és arra, hogy új élményeket, tapasztalatokat szerezzen. Ezért végül megfogadta Jordán Tamás szavait és bár nem szerette volna ezt tenni, de végül elbúcsúzott színházi családjától, párja pedig végig mellette állt.

Linda azt mondja, szerencsésen alakult a helyzet és nem érzi azt, hogy rossz döntést hozott volna azzal, hogy elköltözött Szombathelyről. Budapesten újra belevethette magát a szinkronizálás világába, amit régen imádott.

Amikor eljöttem Szombathelyről, akkor nem volt egy másik hely, amire lecseréltem a Weöres Sándor Színházat. Nem akartam elhamarkodni, kicsit gyászolni szerettem volna, mégis csak nyolc év volt az életemből. Ha megúszom és nem zárom le rendesen ezt az időszakot, akkor később megsínylettem volna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés