Nyugat-podcast Czeglédy Csabával: Kik figyelik és követik? Biztonságban érzi magát?

Nyugat-podcast Czeglédy Csabával: Kik figyelik és követik? Biztonságban érzi magát?

/

letöltés 0.00MB
A szombathelyi politikus elképesztő esetekről ír a Facebookon. Most feltesszük neki a fontos kérdéseket.

A Nyugat rendkívüli podcastjének vendége Czeglédy Csaba szombathelyi városi képviselő, a DK jelöltje a vasi 1-es választókerületben a ellenzéki előválasztáson.

Czeglédy a napokban Facebookon számolt be arról Nem létező rendszámú autóval követték Czeglédy Csabát 2021. April 19. 12:39 , hogy ismeretlenek megfigyelik, és egy nem létező rendszámmal ellátott autó is követte. Később közölte Feljelentést tett Czeglédy Csaba az őt követő, nem létező rendszámú autó miatt 2021. April 20. 09:53 , hogy az őt követő, nem létező rendszámú autó miatt feljelentést tett, a rendőrségtől megtudtuk, hogy az ügyben elrendelték a nyomozást A rendőrség elrendelte a nyomozást a Czeglédyt követő titokzatos autó ügyében 2021. April 20. 14:47 .

A politikus később azt írta A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba 2021. April 21. 09:30 , szerinte a nemzetbiztonsági szakszolgálat figyeli meg őt, de hozzátette, ahhoz képest elég amatőr munkának látszik az akció. Ma reggel azt közölte, hogy információi szerint a a Fővárosi Főügyészség küldte rá a nemzetbiztonsági szakszolgálatot.

A politikus élő podcast beszélgetésben válaszol a kérdéseinkre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast