Podcast Péntek: Nemény András lesz a vendégünk

Pontosan kétéves a szombathelyi városvezetés. Várjuk olvasóink kérdéseit is.

2019. október 23-án tette le az esküt Megalakult az új szombathelyi közgyűlés, Nemény András polgármesteri szűzbeszédében békejobbot nyújtott mindenkinek 2019. October 23. 22:26 a városházán Nemény András szombathelyi polgármester és a közgyűlés tagjai.

Az évforduló kiváló alkalom arra, hogy elbeszélgessünk az elmúlt időszakról, ami senki számára nem volt egyszerű, elég csak a koronavírus-járványra és következményeire gondolni.

Nemény András
Kiss Tamás

De időközben sok más is történt, legutóbb például az ellenzéki előválasztás.

Közben Szombathelyen is sorjáztak az események, az új városvezetés nemcsak dicséretet, de számos kritikát is kapott.

Többek között ezekről is beszélgetünk város első emberével pénteki podcastunkban, ami a szokásos időponthoz képest egy órával később, délután 4 órakor kezdődik.

Várjuk olvasóink kérdéseit itt a cikk után, csakúgy, mint majd az élő Facebook-közvetítésnél.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast